Constel·lacions familiars amb Satyarthi Wuwei

Taller constel·lacions familiars amb Satyarthi Wuwei 

7 i 8 de novembre – Deltebre

Bert Hellinger va descobrir amb els seves constel·lacions familiars l’eina més increïble per fer visible el nostre present estat físic emocional.

Aquest treball terapèutic utilitza les constel·lacions familiars per ajudar-nos a comprendre amb més amplitud i profunditat les estratègies de comportament i supervivència creades en la nostra infància que avui en dia les seguim utilitzant en les nostres relacions familiars, de treball i de parella.

Quan naixem, naixem amb un organisme complet (cos/cervell) que està programat per a crear vincles sans en els quals som reconeguts pel nostre comportament físic emocional i psicològic.

En la vida dels infants i dels adults el dolor emocional el sentim com una ferida física que fa veritablement mal; separacions, amenaces, abandó, abús psicològic i físic.

Per sobreviure aquestes situacions (ambient exterior) vam crear estratègies de comportament per evitar sentir aquesta ferida física.

El nostre cos necessita seguretat i sentir-se fora de perill en la relació amb el nostre cuidador (nen) i amb la nostra parella (adult) per poder ser reconeguts, per obrir-se la nostra natural espontaneïtat – creativitat, i per tenir experiències sanes.

Què pots constel·lar?

 • Relacions de parella, familiars, laborals i socials
 • Trastorns de salut físic-psíquics o psíquiques de qualsevol índole.
 • Fills; hiperactivitat, comportament difícil, relacions entre germans, …
 • Desequilibris emocionals: pèrdues d’éssers estimats, depressions, abusos, addiccions, malestar general, …
 • Temes professionals; problemes laborals, situacions econòmiques difícils, situacions de decisions importants …

Horari 

Dissabte 7 de novembre, de 10h a 14h i de 16h a 19h

Diumenge 8 de novembre, de 10h a 14h i de 16h a 19h

Preu 

130€, participant que constel·la

60€, participant representant i observador.a

És un taller grup on tots som participants, havent participants observadors i els que realitzen la seva constel·lació. És un espai d’enriquiment per a tothom, especialment per a la persona que vol resoldre una qüestió determinada. És un espai en el qual el respecte pel que esdevé és màxim, i tot el que succeeix es queda  aquí.

 • 00

  días

 • 00

  horas

 • 00

  minutos

 • 00

  segundos

Fecha

07 - 08 Nov

Hora

Todo el día

Coste

130€ / 60€
Espai Delta

Localización

Espai Delta
Avinguda Goles de l'Ebre, 166, Deltebre
Categoría
Satyarthi

Organizador

Satyarthi

Treballa amb constel·lacions familiars des de 1998 a Alemanya. Posteriorment va venir a Espanya on hi resideix i imparteix tallers i cicles formatius. Va realitzar la seva formació en teràpia sistèmica amb Bert Hellinger, Gunther Weber, J.Scheider i Hunter Beaumont. En aquest camp s'ha especialitzat en les relacions de parella i en l'èxit professional i empresarial.Format en Somatic Experience, trauma teràpia (Dr.Peter Levine) en Uta Akedemie de Colònia - Alemanya, on forma part de l'equip terapèutic. Els seus inicis en el món terapèutic van ser en 1974 amb la teràpia bioenergètica. Va participar en teràpies primàries, camps de meditació i diferents tècniques de mindfulness en la comuna d'Osho, a l'Índia, on va viure més de 12 anys i on va crear l'institut de orgonomía i ressonància (W.Reich). Després es va traslladar a Los Angeles on va treballar amb tècniques de Trance i Hipnosi a l'institut Utsava. Va realitzar camps de xamanisme facilitades per Patrice Malidoma. Abans de tornar a Europa a finals dels 90, va viure al Brasil on va facilitar grups de xamanisme, i va aprendre permacultura.