Dansa creativa i expressiva

Treballarem al voltant de l’exploració sobre les infinites possibilitats de moviment, expandint els límits i obrint-nos a gaudir de la dansa.

Des eines de la dansa contemporània i el sistema río abierto, explorarem en el gaudi de el moviment, deixant sortir allò autèntic i convertint-ho en combustible per a la creació. També, des de l’escolta i la contemplació de si,  es deixen anar les cuirasses musculars, mentals, i emocionals, tenint com a resultat un cos en tota la seva potència, més disponible per a la creació i interpretació. Es proposa un entrenament que aborda el treball tècnic, dinàmiques coreogràfiques, que treballen la relació cos-espai, cos-fluid, i qualitats i textures de moviment que ens portin a connectar amb diferents fisicalitats. Mentre que amb exercicis d’improvisació i exploració, buscarem connectar amb allò sensoperceptiu, el món interior i el cos emocional.

Facilita Carolina Barbiel Vidal. Intèrpret creadora en Dansa Contemporània egressada del SODRE – conservatori nacional d’Uruguai. Terapeuta psicocorporal formada en el Sistema Río Abierto. Instructora de Hatha Vinyasa Ioga. Forma part de dues peces de Dansa Contemporània i és resident de Centre Cívic Drassanes i de Centre Cívic Barceloneta. Fundadora de l’Associació Cultural CX3M que gestiona projectes artístics amb impacte social.

«Crec en el moviment com una eina transformadora, de gaudi i connexió amb el que unx és; com un espai que connecta, transforma, i motiva el creixement de l’ésser en totes les seves formes. La invitació és a sorprendre de nous llocs, noves plàstiques corporals, noves expressions i tot el que sorgeixi.»

DATES

Divendres 17 setembre de 18h a 20h

Divendres 15 octubre de 18h a 20h

Divendres 27 novembre de 18h a 20h

PREU

25€/sessió o 60€/trimestre

INSCRIPCIÓ

Tel. 674 961 750

barbielcarola@gmail.com

 • 00

  días

 • 00

  horas

 • 00

  minutos

 • 00

  segundos

Fecha

15 Oct 2021

Hora

6:00 pm - 8:00 pm

Coste

€25.00
Categoría

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*