Retir cos / natura a l’Illa de Buda, Delta de l’Ebre, estiu 2022

Retir a l’illa de Buda, envoltats de mar i riu. Tres dies de connexió amb la naturalesa i amb tu mateix/a al Delta de l’Ebre. 

Moviment Expressiu, Consciència, Naturalesa, Ioga, Mar, Riu, Respiració, Meditació, Massatge, Silenci, Música, Cuina Saludable, Bicicleta, Kayak, Passejades, Postes de sol, Autoconeixement, Desenvolupament Personal, Convivència.

[cat] Naturaleses sagrades

Dins del cicle de tallers NATURA / COS ens endinsarem a l’illa de Buda, a la desembocadura del riu Ebre, i aprofitarem la fluïdesa de l’aigua, allí on els dos braços del riu acaronen la terra, terra deixada per la generositat del riu, on el mar espera amb calma les seves aigües que venen de lluny, per a apropar-nos a la nostra naturalesa sagrada i facilitar la contemplació del nostre viatge a través de les eines del sistema Rio Abierto. Utilitzarem el moviment, el contacte, la respiració, l’expressió, la creativitat, la relaxació, la música, la meditació, el treball sobre un mateix/a i també a través d’altres activitats físiques a la natura, la bicicleta i el kayak.

Hi haurà moments lliures per connectar-nos amb nosaltres mateixes i altres per conviure i participar en grup de les activitats proposades.

[es] Naturalezas sagradas

Dentro del ciclo de talleres NATURALEZA / CUERPO nos adentraremos en la isla de Buda, en la desembocadura del río Ebro, y aprovecharemos la fluidez del agua, allí donde los dos brazos del río acarician la tierra, tierra dejada por la generosidad del río, donde el mar espera con calma sus aguas que vienen de lejos, para acercarnos a nuestra naturaleza sagrada y facilitar la contemplación de nuestro viaje a través de las herramientas del sistema río abierto. Utilizaremos el movimiento, el contacto, la respiración, la expresión, la creatividad, la relajación, la música, la meditación, el trabajo sobre uno/a mismo/a y otras actividades físicas en la naturaleza, la bicicleta y el kayak.

Habrá momentos libres para conectarnos con nosotros mismos y otros para convivir y participar en grupo de las actividades propuestas.

Retir de natura, benestar i consciència al Delta de l'Ebre. Activitats de consciència, meditació, moviment expressiu, massatge, kayak i bicicleta.

[cat] L’illa de Buda, Delta de l’Ebre

L’Illa de Buda és una illa marítima fluvial, situada a la desembocadura del Delta de l’Ebre. Amb 1.400 hectàrees i uns 5 km. de longitud, és l’illa més gran de Catalunya. En el seu interior es troben les llacunes del Calaix Gran i el Calaix de Mar, que són hàbitat d’un important nombre d’espècies d’aus.

La seva forma és d’un triangle invertit, i està voltada pels dos braços del riu, el principal (la gola de Llevant) al nord, que la separa de l’illa de Sant Antoni, i el secundari (la gola de Migjorn) a l’oest. El costat est, amb la platja de Buda, està banyat per la Mediterrània i culmina a l’extrem oriental al cap de Tortosa, prop del qual es va aixecar el famós far de Buda.

Ens allotjarem a la masia principal de l’illa, d’estil valencià construïda a finals del segle XIX, quan l’illa es va poblar de colons i gents del lloc per cultivar els arrossars.

[es] La isla de Buda, Delta del Ebro

La Isla de Buda es una isla marítima fluvial, situada en la desembocadura del Delta del Ebro. Con 1.400 hectáreas y unos 5 km. de longitud, es la isla más grande de Cataluña. En su interior se encuentran las lagunas del Cajón Grande y el Cajón de Mar, que son hábitat de un importante número de especies de aves.

Su forma es de un triángulo invertido, y está rodeada por los dos brazos del río, el principal (la garganta de Levante) al norte, que la separa de la isla de San Antonio, y el secundario (la garganta de Migjorn) al oeste. El lado este, con la playa de Buda, está bañado por el Mediterráneo y culmina en el extremo oriental al cabo de Tortosa, cerca del cual se levantó el famoso faro de Buda.

Nos alojaremos en la masía principal de la isla, de estilo valenciano construida a finales del siglo XIX, cuando la isla se pobló de colonos y gentes del lugar para cultivar los arrozales.

Facilita

Retir de natura, benestar i consciència al Delta de l'Ebre. Activitats de consciència, meditació, moviment expressiu, massatge, kayak i bicicleta.

Betlem Casanova. [cat] Terapeuta psicocorporal i transpersonal. Directora d’Espai Delta, centre d’expressió i desenvolupament humà a les Terres de l’Ebre, i coordinadora de Río Abierto Catalunya. Docent a Espacio Movimiento Río Abierto Espanya. Llicenciada en Educació Física. Formada en sanació prànica, sanació vibracional, teràpia floral del Sistema Bach i Californià, en Kinesiologia holística i en constel·lacions familiars. Tècniques artístiques i corporals, clown, dansa-contact, dansa creativa i teatre.

[es] Terapeuta psicocorporal y transpersonal. Directora d’Espai Delta, centro de expresión y desarrollo humano en las Tierras del Ebro, y coordinadora de Río Abierto Cataluña. Docente en Espacio Movimiento Río Abierto España. Licenciada en Educación Física. Formada en sanación pránica, sanación vibracional, terapia floral del Sistema Bach y Californiano, en Kinesiología holística y en constelaciones familiares. Técnicas artísticas y corporales, clown, danza-contact, danza creativa y teatro.

Joan Sebastià. [cat] Expert i amant de les activitats físiques a la natura, escalador, alpinista, monitor de l’ECAM, practicant d’arts marcials i format en Moviment i Teràpia Psicocorporal i Transpersonal del Sistema Río Abierto.

[es] Experto y amante de las actividades físicas en la naturaleza, escalador, alpinista, monitor de la ECAM, practicante de artes marciales y formado en Movimiento y Terapia Psicocorporal y Transpersonal del Sistema Río Abierto

Preu / Precio

325€ si fas la inscripció abans de l’1 de juny, després 350€ / 325€ si haces la inscripción antes del 1 de junio, después 350€.

  • Allotjament de 2 nits masia s. XIX a l’Illa de Buda  / Alojamiento de 2 noches en masía s. XIX en la Isla de Buda
  • Pensió completa / Pensión completa
  • Activitats río abierto: moviment, ioga, meditació, massatge i consciència corporal. / Actividades río abierto: movimiento, yoga, meditación y consciencia corporal
  • Kayac
  • Bicicleta
  • En cas que l’esdeveniment es cancel·lés o no poguessis assistir per crisis sanitària es retornaria l’import abonat. / Si el retiro se cancelara o no pudiras asistir por crisis sanitaria se revolveria el importe abonado.

Descarrega el programa complet aquí.

El evento está terminado.

Fecha

26 - 28 Ago 2022
¡Caducado!

Hora

4:00 pm - 4:00 pm

Localización

Illa de Buda
Delta de l'Ebre
Categoría