Cursos de Massatge Infantil – Nutrició Afectiva

5 sessions, una per setmana, d’una hora i mitja cadascuna.

El massatge infantil és una antiga tradició en moltes cultures del món que s’ha transmès de mares a filles i ha estat redescoberta a occident.

Molts estudis d’investigació revelen la necessitat del contacte afectiu com a part fonamental dels primers anys de vida, i el massatge infantil és un dels més agradables i fàcils mètodes per a establir aquest primer contacte.

El nadó no es nodreix només de menjar, necessita fonamentalment, amor i estima. El tacte és un nutrient que li beneficia tant a la criatura com a la mare i pare i/o persones que en tenen cura, estimulant i enfortint els vincles afectius i l’escolta mútua.

T’oferim la possibilitat d’aprendre a fer massatges al teu bebè i al mateix temps de gaudir d’un moment de connexió, comunicació amb l’infant, d’atenció i dedicació en un espai càlid i agradable acompanyats d’ altres mares i/o pares que estan en aquest moment únic.

Curs dedicat a pares i mares amb bebès des del naixement fins als 10 mesos, on s’ajuda a crear un fort vincle d’amor i confiança amb el teu infant.

  • Ajudar a l’infant a dormir més i millor.
  • Facilitar els gasos i dolors dels còlics.
  • Aprendre a entendre el seu llenguatge corporal, tot a través del massatge.
  • Xerrades i debats entre les mares i/o pares per compartir els temes que ens ocupen en aquest moment tan especial.

Realitzem classes individuals i en grup sota demanda.

Facilita Lola Casanova. Educadora de Massatge Infantil (Aemi)