CURSOS DE MASSATGE INFANTIL – NUTRICIÓ AFECTIVA

Curs de 5 sessions, una per setmana, d’una hora i mitja cadascuna.

El massatge infantil és una antiga tradició en moltes cultures del món que s’ha transmèsde mares a filles i ha estat redescoberta a occident.

Molts estudis d’investigació revelen la necessitat del contacte afectiu com a part fonamental dels primers anys de vida, i el massatge infantil és un dels més agradables i fàcils mètodes per a establir aquest primer contacte.

El nadó no es nodreix només de menjar, necessita fonamentalment, amor i “carinyo”. El tacte és un nutrient que li beneficia tant a la criatura com a la mare i pare i/o persones que en tenen cura, estimulant i enfortint els vincles afectius i l’escolta mútua.

massatgeinfantil.jpg

A Espai Delta t’oferim la possibilitat d’aprendre a fer massatges al teu bebè i al mateix temps de gaudir d’un moment de connexió, comunicació amb l’infant, d’atenció i dedicació en un espai càlid i agradable acompanyats d’ altres mares i/o pares que estan en aquest moment únic.

Curs dedicat a pares i mares amb bebès des del naixement fins als 10 mesos, on s’ajuda a crear un fort vincle d’amor i confiança amb el teu infant, ajudar a l’infant a dormir més i millor, facilitar els gasos i dolors dels còlics, aprendre a entendre el seu llenguatge corporal, tot a través del massatge. A part es realitzen xerrades i debats entre les mares i/o pares per compartir els temes que ens ocupen en aquest moment tan especial.

Realitzem classes individuals i en grup.

Facilita Lola Casanova i Domingo

Educadora de Massatge Infantil (Aemi)

www.masajeinfantil.es

aemi-iaim.jpg