622 68 19 16 contacte@rioabierto.cat

Captura de pantalla 2016-04-30 a les 13.19.05

Som un grup de professionals d’arreu de Catalunya que treballem per propagar el sistema Río Abierto des les àrees de la salut, l’educació, l’art, la comunicació i la convivència. Oferim espais de creixement, d’aprenentatge i de salut tant grupals com individuals. Les activitats que proposem estan dirigides a la trobada amb un/a mateix/a i amb els altres, des de la llibertat i des d’una visió terapèutica, psicocorporal i transpersonal.

equip

Graciela Figueroa – Directora

Terapeuta, artista, ballarina i coreògrafa. Treballa en educació, salut, art i convivència en diversos països. Directora de Espacio Movimiento Río Abierto Espanya i Espacio de Desarrollo Armónico Río Abierto i Grupo Espacio de Artes Escénicas a Uruguai. Col·laboradora del Programa SAT de Claudio Naranjo des de 1987. Membre del comitè executiu de Río Abierto Internacional. “Mestra de Tots els Temps en Dansa” per la Fundació Banc Boston. Ciutadana Il·lustre de la ciutat de Montevideo.

rayita

betlemBetlem Casanova Domingo – Coordinadora

Llicenciada en Educació Física per l’INEFC de Lleida, especialitzada en tècniques psicocorporals. Terapeuta Psicocorporal  i transpersonal del Sistema Río Abierto. Docent en Espacio Movimiento Río Abierto Espanya. Directora d’Espai Delta i ccordinadora de Rio Abierto Catalunya. Membre de Río Abierto Internacional. Formada en sanació prànica, sanació vibracional, teràpia floral del Sistema Bach i Californià i en Kinesiologia holística. Formada en tècniques artístiques i corporals, clown, dansa-contact, dansa creativa i teatre.

rayita

maribelMaribel Barnola

Artesana. Formació musical. Coordinadora Psicocorporal Sistema Río Abierto. Formada en Teràpia Corporal Integrativa. Dinamitzadora de grups de nenes i nens, àmbit rural, discapacitat i adults en risc d’exclusió social.Treballa amb l’art com eina de creixement i ocupació. Especialitzada en discapacitat sensorial. Formada en Llengua Catalana de Signes.

rayita

mariaMaria Tänzer Domínguez

Llicenciada en Filosofia. Formada en Moviment i Tècniques Psicocorporals Sistema Río Abierto amb Graciela Figueroa. Ha ballat amb la Dansa Oriental, Dansa Contemporània, Tècniques d’Improvisació, Moviment Autèntic, Danza Duende, Centres d’Energia, Dansa-Teatre, Meditació, Flamenc, Percussió i Escriptura.

rayita

Lola Casanova

Diplomada en Turisme. Formada en moviment i tècniques psicocorporals i transpersonal sistema Rio Abierto amb Graciela Figueroa. Educadora de massatge Infantil per AEMI /IAIM. Formació de doula. Formada en Massatge i jocs per a nens de 1 a 6 anys.

rayita

adriana

Adriana Adanalian

Coordinadora en moviment i teràpia psicocorporal del sistema Río Abierto. Llicenciada en Psicologia (Universidad de Buenos Aires). Psicòloga social (Escuela Psicología Social Dr. Enrique Pichón-Rivière). Formació teatral.

rayita

martaMarta Pineda

Llicenciada en Psicologia. Osteòpata bioenergètica cel·lular. Terapeuta Psicocorporal Sistema Rio Abierto, formada al Espacio de Desarrollo Armónico de Montevideo. Formada en Constel·lacions Familiars. Formada en l’Eneagrama amb Claudio Naranjo. Vinculada al món lúdic-educatiu des del 2000. Actualment segueix nodrint el seu camí amb altres eines com la Percussió Corporal, la dansa contemporània, el Contact Dance i Tècniques d’improvisació corporal.

rayita

 

Veure professionals a Catalunya pertanyents a Río Abierto Espanya