Expressió i creixement personal​

EL TEU CENTRE WELLNESS A LES TERRES DE L’EBRE

ESPAI DELTA

Neixem a Deltebre, al bell mig del Delta de l’Ebre, i des del  2005 ens dediquem a l’apropament de la salut i el benestar de la persona en un espai de 100m2, de llum i energiadissenyat per al teu cos, el teu cor i el teu ser. 

Recerquem noves formes d’estarsentir i de pensar, des del moviment expressiula teràpia, l’art, el ioga i el massatge, i ens basem sempre amb la pau i el plaer de la llibertat. Entenem el cos com una part fundamental  per al camí de transformació i desenvolupament harmònic de l’ésser humà.

Per això tenim cura de la salut de forma holística, conscient i personalitzada, tenint en compte cada cos i casa persona. Oferim classes setmanalsteràpia individualmassatges tallersretirs i formació de professionals terapeutes.

Equip humà

Betlem Casanova

DIRECTORA

Llicenciada en Educació Física el 1990 a l’INEFC de Lleida. S’especialitza en tècniques corporals i activitats a la natura. Realitza cursos de postgrau de diverses tècniques corporals i creatives a l’Escola d’Expressió i Psicomotricitat Carme Aymerich de Barcelona. Es forma en tècniques de clown, dansa-contact, moviment autèntic, dansa creativa, teatre, sanació prànica, reiki, kinesiologia i constel·lacions familiars. Terapeuta floral del sistema bach i del sistema FES. L’any 2000, de la mà de Graciela Figueroa i de l’equip d’Espacio y Movimiento coneix el Sistema Río Abierto i el 2005 és reconeguda facilitadora de Moviment i teràpies psicocorporals i transpersonals per al desenvolupament humà del sistema Río Abierto.  Viatja regularment a Uruguay i Argentina per consolidar el seus estudis en aquest sistema, aprenent directament de M. Adela Palcos i de Graciela Figueroa. Estudiosa i practicant d’Antonio Blay i del quart camí. Des del 1991 treballa donant classes d’Educació física a adolescents. Actualment dóna classes a adolescents aplicant el les eines de Río Abierto a l’Institut Roquetes (Baix Ebre) i dirigeix Río Abierto Catalunya.  Docent de la Formació de Moviment i teràpies psicocorporals i transpersonals de Río Abierto a Espanya. Està en l’equip d’organització dels cursos de Graciela Figueroa a Espanya. Dirigeix Espai Delta a més a més de realitzar classes, teràpia i massatges. Imparteix cursos a diverses organitzacions, escoles d’estiu i universitats. Forma part de l’equip de formadors de salut del departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya i imparteix cursos de formació de professorat. El 2013 es nomenada ambaixadora de la Pau

Lola Casanova

MASSATGE INFANTIL

Diplomada en Tècnica d’Empreses i Activitats Turístiques. Ha fet Teatre i Dansa. Des del 2002 s’ha dedicat a formar-se amb el creixement personal i autoconeixement, realitzant diferents cursos en l’escola d’Expressió i Psicomotricitat Carme Aymerich de Barcelona i formada amb Graciela Figueroa, Michel Robim, Guto Macedo, Graciela Andaluz, formació i post-grau amb Moviment i Teràpia Psicocorporal i transpersonal per al desenvolupament harmònic, Sistema Río Abierto a Madrid. Formació d’educadora en Massatge Infantil (Associació Espanyola de Massatge Infantil) i en Doula. Ha realitzat cursos de moviment harmònic per a dones a Sant Jaume, Deltebre i la Sénia. En l’actualitat realitza tallers de Moviment Psicocorporal a Espai Delta i classes d’educadora de massatge per a nadons.

Joan Sebastià

COL·LABORADOR

Expert i amant de les activitats físiques a la natura, escalador, alpiniste, monitor de l’ECAM, practicant d’arts marcials i format en Moviment i Teràpia Psicocorporal i Transpersonal del Sistema Río Abierto.

Mar Sebastià

COMUNICATION MANAGER

Graduada en Comunicació Audiovisual per la UPF a Barcelona i Fotografia i Publicitat  la PUC-Rio a Brasil. Natura, moviment, disseny i fotografia. 

Cinta Soler

TERAPEUTA GESTALT I Psiconeuroinmunologia

Llicenciada en Medicina i Cirurgia 1993 UAB, Unitat Docent Vall d’Hebró, BCN. Màster en Acupuntura i Moxibustió 1998 BCN. Formació en Teràpia Gestalt 2003-2007 BCN. Títol especialitzat en patologia dual greu online 2014. PNIE Postgrau en Psiconeuroinmunologia, mètode Xevi Verdaguer 2016 BCN. Metge General i/o en funció de pediatre en ABS Terres de l’Ebre, del 1993 fins al 2004. Metgessa i Coordinadora del CAS (Centre d’Atenció i Seguiment a les Adiccions) Tortosa, del 2005 i fins el moment actual. Tortosa Salut. Gestalt coaching 2017. Formació Rio Abierto.

Inma Obiol

COL·LABORADORA

Teresa Siurana

HATHA-IOGA

X

Míriam Claudio

JOC, MOVIMENT I CREATIVITAT

Mestra d’educació infantil i primària amb 17 anys d’experiència, 12 a l’escola rural. Postgrau de pedagogia terapèutica. Postgrau d’Audició i Llenguatge. Formadora en metodologies globalitzadores i treball cooperatiu. Coordinadora en Moviment, Teràpia Psicocorporal y Transpersonal per al Desenvolupament Harmònic del Sistema Río Abierto. Educadora biocèntrica, especialitzada en biodansa per a xiquets/es i adolescents. Formació en danses vives i tradicionals. Formació en teatre i musicoteràpia. Formació en ioga per a xiquets/es i adolescents, tècniques de relaxació, respiració i massatge. Formació en educació afectiva i emocional. Formació en pedagogia sistèmica. Formació en Salut Integral.

cuida del teu cos, el teu cor i el teu ser