Expressió i creixement personal​

EL TEU CENTRE WELLNESS A LES TERRES DE L’EBRE

ESPAI DELTA

Neixem a Deltebre, al bell mig del Delta de l’Ebre, i des del  2005 ens dediquem a l’apropament de la salut i el benestar de la persona en un espai de 100m2, de llum i energiadissenyat per al teu cos, el teu cor i el teu ser. 

Recerquem noves formes d’estarsentir i de pensar, des del moviment expressiula teràpia, l’art, el ioga i el massatge, i ens basem sempre amb la pau i el plaer de la llibertat. Entenem el cos com una part fundamental  per al camí de transformació i desenvolupament harmònic de l’ésser humà.

Per això tenim cura de la salut de forma holística, conscient i personalitzada, tenint en compte cada cos i casa persona. Oferim classes setmanalsteràpia individualmassatges tallersretirs i formació de professionals terapeutes.

Equip humà

Betlem Casanova

DIRECTORA

Llicenciada en Educació Física el 1990 a l’INEFC de Lleida. S’especialitza en tècniques corporals i activitats a la natura. Realitza cursos de postgrau de diverses tècniques corporals i creatives a l’Escola d’Expressió i Psicomotricitat Carme Aymerich de Barcelona. Es forma en tècniques de clown, dansa-contact, moviment autèntic, dansa creativa, teatre, sanació prànica, reiki, kinesiologia i constel·lacions familiars. Terapeuta floral del sistema bach i del sistema FES. L’any 2000, de la mà de Graciela Figueroa i de l’equip d’Espacio y Movimiento coneix el Sistema Río Abierto i el 2005 és reconeguda facilitadora de Moviment i teràpies psicocorporals i transpersonals per al desenvolupament humà del sistema Río Abierto.  Viatja regularment a Uruguay i Argentina per consolidar el seus estudis en aquest sistema, aprenent directament de M. Adela Palcos i de Graciela Figueroa. Estudiosa i practicant d’Antonio Blay i del quart camí. Des del 1991 treballa donant classes d’Educació física a adolescents. Actualment dóna classes a adolescents aplicant el les eines de Río Abierto a l’Institut Roquetes (Baix Ebre) i dirigeix Río Abierto Catalunya.  Docent de la Formació de Moviment i teràpies psicocorporals i transpersonals de Río Abierto a Espanya. Està en l’equip d’organització dels cursos de Graciela Figueroa a Espanya. Dirigeix Espai Delta a més a més de realitzar classes, teràpia i massatges. Imparteix cursos a diverses organitzacions, escoles d’estiu i universitats. Forma part de l’equip de formadors de salut del departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya i imparteix cursos de formació de professorat. El 2013 es nomenada ambaixadora de la Pau.

Lola Casanova

MASSATGE INFANTIL

Diplomada en Tècnica d’Empreses i Activitats Turístiques. Ha fet Teatre i Dansa. Des del 2002 s’ha dedicat a formar-se amb el creixement personal i autoconeixement, realitzant diferents cursos en l’escola d’Expressió i Psicomotricitat Carme Aymerich de Barcelona i formada amb Graciela Figueroa, Michel Robim, Guto Macedo, Graciela Andaluz, formació i post-grau amb Moviment i Teràpia Psicocorporal i transpersonal per al desenvolupament harmònic, Sistema Río Abierto a Madrid. Formació d’educadora en Massatge Infantil (Associació Espanyola de Massatge Infantil) i en Doula. Ha realitzat cursos de moviment harmònic per a dones a Sant Jaume, Deltebre i la Sénia. En l’actualitat realitza tallers de Moviment Psicocorporal a Espai Delta i classes d’educadora de massatge per a nadons.

Joan Sebastià

COORDINADOR

Expert i amant de les activitats físiques a la natura, escalador, alpiniste, monitor de l’ECAM, practicant d’arts marcials i format en Moviment i Teràpia Psicocorporal i Transpersonal del Sistema Río Abierto.

Mar Sebastià

COMUNICACIÓ, MARKETING & ESDEVENIMENTS

Graduada en Comunicació Audiovisual per la UPF a Barcelona i en Fotografia i Publicitat per la PUC-Rio a Brasil. Postgrau en Gestió d’Esdeveniments Culturals, Esportius i Corporatius. Natura, moviment, disseny i fotografia

Cinta Soler

TERAPEUTA GESTALT I Psiconeuroinmunologia

Llicenciada en Medicina i Cirurgia 1993 UAB, Unitat Docent Vall d’Hebró, BCN. Màster en Acupuntura i Moxibustió 1998 BCN. Formació en Teràpia Gestalt 2003-2007 BCN. Títol especialitzat en patologia dual greu online 2014. PNIE Postgrau en Psiconeuroinmunologia, mètode Xevi Verdaguer 2016 BCN. Metge General i/o en funció de pediatre en ABS Terres de l’Ebre, del 1993 fins al 2004. Metgessa i Coordinadora del CAS (Centre d’Atenció i Seguiment a les Adiccions) Tortosa, del 2005 i fins el moment actual. Tortosa Salut. Gestalt coaching 2017. Formació Rio Abierto.

Inma Obiol

COL·LABORADORA

Llicenciada en Educació Física (especialitat gimnàstica rítmica). Professora d’Educació física d’Educació Secundària des de 1986 fins 1996. Inspectora de Educació des de 1996 fins l’actualitat. Titulada de Río Abierto al juliol de 2018 (grup Deltebre-Barcelona). Professora de Pilates al centre Shanti des de 2010 i Moviment expressiu a Espai Delta des l’any 2018 i el 2019.

Teresa Siurana

HATHA-IOGA

Diplomada en Infermeria. Treballa com a professora associada a la Universitat Rovira i Virgili, a Tortosa. Professora Ioga per l’escola Sadhana, a Barcelona. 20 anys fent camí amb el Ioga. 

Pilar Centelles

COL·LABORADORA

El 1990 em vaig llicenciar en farmàcia i em vaig posar al front del taulell de la farmàcia de casa. En els 20 anys que hi vaig ser, vaig formar-me en nutrició i medicines complementàries com la fitoteràpia, homeopatia, elixirs florals. Vaig conèixer disciplines energètiques, com el Reiki i darrerament la magnetoteràpia. Sempre sabent que la salut va més enllà del cos i la ment. Aquest mes de juliol, amb la finalització de la formació en el Sistema Río Abierto, crec que he tancat un cercle, per oferir acompanyament en el camí integral pel retrobament amb la pròpia vitalitat i la salut i l’ànima.

Carolina Barbiel Vidal

COL·LABORADORA

Intèrpret creadora en Dansa Contemporània egressada del SODRE – conservatori nacional d’Uruguai. Terapeuta psicocorporal formada en el Sistema Río Abierto – direcció Graciela Figueroa i Instructora de Hatha Vinyasa Ioga. Al llarg del meu camí professional he impartit tallers artístics i terapèutics amb nens, nenes, adolescents i adults a Uruguai i a Barcelona. Com a ballarina he format part de diversos processos creatius i workshops a Uruguai, Alemanya, Portugal i Catalunya. En l’actualitat formo part de dues peces de Dansa Contemporània i sóc resident de Centre Cívic Drassanes i de Centre Cívic Barceloneta. Sóc fundadora de l’Associació Cultural CX3M que gestiona projectes artístics amb impacte social; reconeguda per l’Institut de Cultura de Barcelona l’any 2020. Com psicoterapeuta, brindo un espai d’escolta individual i imparteixo sessions de Ioga Terapèutic personalitzades i grupals. Sóc una fidel apassionada de el moviment i el fet artístic, a el servei de la trasformació humana i agraeixo poder-ne ser testimoni. 

cuida del teu cos, el teu cor i el teu ser