POSPOSAT. Cicle de tallers NATURA / COS #muntanya – Cap de setmana retir de Moviment Río Abierto al cor de Montserrat

Amb molta pena cancel·lem el retir «Naturaleses Sagrades» a Montserrat amb l’esperança que, durant aquests moments extraordinaris que estem vivint, la naturalesa i el món estan descansant i aviat podrem tornar a gaudir-los amb una consciència i una humanitat ressorgida. Reprogramarem l’esdeveniment quan tot hagi tornat a la normalitat. Gràcies per la confiança 💚

Retir de cap de setmana de moviment i convivència Río Abierto al cor de Montserrat.

Moviment Expressiu, Moviment Conscient, Ioga Integral, Meditació, Massatge, Autoconeixement, Desenvolupament Personal, Passejades i Contacte amb la Natura.

Dies i horaris: A determinar

Preu: 150€ Inclou taller i pensió completa. La pernoctació es paga per separat, diferents preus segons tipus d’habitació.

On: A l’Alzina de Collbató, als peus de Montserrat. Collbató (Barcelona).

Naturaleses sagrades

Taller de moviment, convivència i autoconeixement amb relació a la natura i la força de la muntanya. Aprofitarem la bellesa i l’energia de Montserrat per connectar-nos mitjançant les eines del sistema Río Abierto a la nostra intel·ligència i sensibilitat instintiva, apropant-nos així a la nostra naturalesa més sagrada. Explorarem i sintonitzarem amb instruments com el moviment, el massatge, la respiració, l’expressió, la creativitat, la relaxació, la música, el ritme, la meditació, la lectura corporal, les tècniques posturals i el treball sobre un mateix/a.

Ritmes de la muntanya que ens sintonitzaran amb el nostre propi ritme intern. Dialogarem i explorarem amb l’entorn de la muntanya per sentir el nostre impuls vital i el nostre jo més profund i sagrat.

El taller s’impartirà dins de la sala i a l’aire lliure, incloent-hi exercicis exteriors i passejades.

L’Alzina de Collbató

L’Alzina de Collbató es troba emplaçada en una antiga masia catalana, al bell mig del nucli històric de la vila. La casa està completament reformada però conserva el seu encant original, gaudint d’uns magnífics espais, tant interiors com exteriors, amb unes espectaculars vistes de Montserrat.

Els àpats també seran a l’Alzina, on gaudirem d’una alimentació natural, saludable i energètica.

Facilita

Betlem Casanova. Terapeuta psicocorporal i transpersonal. Directora d’Espai Delta, centre d’expressió i desenvolupament humà a les Terres de l’Ebre, i coordinadora de Río Abierto Catalunya. Docent a Espacio Movimiento Río Abierto Espanya. Llicenciada en Educació Física. Formada en sanació prànica, sanació vibracional, teràpia floral del Sistema Bach i Californià, en Kinesiologia holística i en constel·lacions familiars. Tècniques artístiques i corporals, clown, dansa-contact, dansa creativa i teatre.

Joan Sebastià. Expert i amant de les activitats físiques a la natura, escalador, alpinista, monitor de l’ECAM, practicant d’arts marcials i format en Moviment i Teràpia Psicocorporal i Transpersonal del Sistema Río Abierto.

También puede gustarte...