Aquesta pàgina web és titularitat de Maria Betlem Casanova Domingo, les dades d’identificació de la qual són les següents:

– Nom comercial: Espai Delta – Río Abierto Catalunya

– Avinguda Goles de l’Ebre 166 43580 Deltebre (Tarragona)

– NIF: 40930737Y

– Telf: 678424775

– Correu electrònic: contacte@rioabierto.cat

Maria Betlem Casanova Domingo és la titular del web, tot i això es fa referència als serveis prestats per la Asociación Espacio y Movimiento – Río Abierto

– C/ Manipa, num. 50. 28027 Madrid – (MADRID)

– NIF: G82941782

1 INFORMACIÓ I CONSENTIMIENT.

Mitjançant l’acceptació de la present Política de Privadesa, l’Usuari queda informat i dóna el seu consentiment lliure, informat, específic i inequívoc perquè les dades personals que faciliti a través d’aquesta pàgina web (en endavant, el “Lloc Web”) siguin tractats per Espai Delta – Río Abierto Catalunya.

2 OBLIGATORIETAT DE FACILITAR LES DADES.

Les dades sol·licitades en els formularis de la Web són amb caràcter general, obligatoris (tret que en el camp requerit s’especifiqui el contrari) per complir amb les finalitats establertes. Per tant, si no es faciliten els mateixos o no es faciliten correctament no podran atendre les mateixes, sense perjudici de que podrà visualitzar lliurement el contingut del Lloc Web.

3 AMB QUINA FINALITAT ES TRACTARÀ LES DADES PERSONALS DE L’USUARI I DURANT QUANT TEMPS?

Les dades personals facilitades a través del lloc web seran tractades per Espai Delta – Río Abierto Catalunya acord amb les següents finalitats:

– Gestionar, tramitar i donar resposta a peticions, sol·licituds, incidències o consultes de l’Usuari i remetre periòdicament als Usuaris, fins i tot per mitjans electrònics, comunicacions comercials, relacionades amb productes, serveis, promocions, ofertes, esdeveniments o notícies que puguin resultar del seu interés quand aquest faciliti les seves dades. Les dades de l’Usuari seran conservades amb aquesta fi fins que aquest s’oposi o revoqui el seu consentiment.

4 QUINES DADES DE L’USUARI ES TRACTARÀ?

Espai Delta – Río Abierto Catalunya tractarà les següents categories de dades de l’Usuari:

– Dades identificatives: nom i cognoms

– Dades de contacte: adreça postal, adreça de correu electrònic i telèfon.

5 QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE LES DADES DE L’USUARI?

El tractament de les dades de l’Usuari per part de Espai Delta – Río Abierto Catalunya, està basat en el consentiment que se li demana i que pot retirar en qualsevol moment. No obstant això, en cas de retirar el seu consentiment, això no afectarà la sol·licitud dels tractaments efectuats amb anterioritat.

6 A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES DADES DE L’USUARI?

Les dades de l’Usuari podran ser comunicades a La Asociación Espacio y Movimiento – Río Abierto per als seus serveis de formació, informació i divulgació.

7 RESPONSABILITAT DE L’USUARI.

L’Usuari:

– Garanteix que és major de 18 anys i que les dades que facilita a Río Abierto Catalunya són veritables, exactes, completes i actualitzades. A aquests efectes, l’Usuari respon de la veracitat de totes les dades que comuniqui i mantindrà convenientment actualitzada la informació facilitada, de manera que respongui a la seva situació real.

– Serà responsable de les informacions falses o inexactes que proporcioni a través del Lloc Web i dels danys i perjudicis, directes o indirectes, que això causi a Espai Delta – Río Abierto Catalunya o a tercers.

8 COMUNICACIONS COMERCIALS I PROMOCIONALS.

Una de les finalitats per a les quals Espai Delta – Río Abierto Catalunya tracta les dades personals proporcionades per part dels Usuaris és per remetre’ls comunicacions electròniques amb informació relativa a, serveis, promocions, esdeveniments o notícies rellevants per als Usuaris.

En cas que l’Usuari desitgi deixar de rebre comunicacions comercials o promocionals per part de Río Abierto Catalunya pot sol·licitar la baixa del servei enviant un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: contacte@rioabierto.cat

9 EXERCICI DE DRETS.

L’Usuari pot enviar un escrit en qualsevol moment i de forma gratuïta a Espai Delta – Río Abierto Catalunya a l’avinguda Goles de l’Ebre 166 43580 Deltebre (Tarragona), adjuntant fotocòpia del seu document d’identitat, per sol·licitar els seus drets d’accés, rectificació , supressió, oposició, limitació, portabilitat de les seves dades.

A més pot, reclamar davant la Agencia Española de Protección de Datos,, a través de la següent adreça: gencia Española de Protección de Datos, C/ Jorge Juan, 6, 28001 – Madrid, quan l’interessat consideri que Espai Delta – Río Abierto Catalunya ha vulnerat els drets que li són reconeguts per la normativa aplicable en protecció de dades.

10 MESURES DE SEGURETAT.

Espai Delta – Río Abierto Catalunya tractarà les dades de l’Usuari en tot moment de forma absolutament confidencial i guardant el preceptiu deure de secret respecte dels mateixos, de conformitat amb el que preveu la normativa d’aplicació, adoptant a l’efecte les mesures de caràcter tècnic i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les seves dades i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, atès l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats.

POLÍTICA DE GALETES

Com fem servir les galetes

Les galetes són petits paquets d’informació que s’emmagatzemen en el teu ordinador quan visites un lloc web. En futures visites, aquesta informació és retornada al web. Les galetes ens permeten reconèixer automàticament quan visites la nostra web per poder personalitzar la teva experiència i proveir un millor servei. També fem servir galetes (i altres dades de navegació similars, com Flash Cookies). Si el teu navegador està configurat per rebutjar galetes del nostre lloc, no podràs completar la compra o treure avantatge de certes funcions del nostre web. En conseqüència, et recomanem que configuris el teu navegador per acceptar les galetes del nostre lloc web.

Fem servir galetes de registre de trànsit per identificar quines pàgines s’estan utilitzant. Això ens ajuda a analitzar les dades sobre el trànsit de la pàgina web per poder millorar-la a les necessitats del client. Aquesta informació només es fa servir per a anàlisis estadístiques i després la informació és esborrada del sistema.

Sobretot, les galetes ens ajuden a proporcionar-te un millor servei, permetent monitoritzar quines pàgines trobes útils i quins no. Les galetes en cap cas ens dóna accés al teu ordinador o a qualsevol informació sobre tu, a part de les dades que tu decideixes compartir amb nosaltres. Pots triar acceptar o refusar galetes. La majoria d’exploradors automàticament accepten galetes, però pots modificar la configuració per rebutjar si ho prefereixes, encara que això podria impedir que traguessis el màxim partit del nostre lloc web.